ترک اعتیاد یک بیماری چند بعدی است که زندگی فرد و خانواده وی را تحت تاثیر قرار داده و باعث ایجاد درگیری های مختلف جسمی، عاطفی، ذهنی، رفتاری و معنوی می شود. تعاریف زیادی برای اعتیاد و وابستگی به مواد مخدر وجود دارد و همچنین عوامل زیادی در سوء مصرف مواد و اعتیاد فرد به مواد مخدر موثر است که همگی دست به دست هم می دهند و باعث ایجاد اعتیاد و وابستگی به یک یا چند نوع ماده مخدر می شوند.
جنبه جسمی و فیزیکی اعتیاد یا همان وابستگی فیزیکی بیماری اعتیاد عبارت است از مصرف اجباری و بدون اختیار فرد معتاد نسبت به ماده مخدر. اینکه فرد چه مقداری مواد مصرف می کند و فاصله زمانی بین استفاده چقدر است چندان مهم نیست، در ضمن ترک مقطعی و عدم استفاده برای مدت زمان خاص نیز مهم نیست، اگر فرد دوباره اقدام به مصرف کند و نشانه های اجباری بودن مصرف مواد مخدر را داشته باشد پس از چند روز دوباره از لحاظ فیزیکی وابسته می شود.
جنبه ی دیگر اعتیاد یا مصرف مواد مخدر جنبه روانی است. جنبه روانی اعتیاد عبارت است به گرایش شدید و وسوسه به مصرف ماده مخدر. وقتی فردی از لحاظ روانی به مصرف مواد مخدر وابسته می شود، هیچگونه از عوارض و خطرات جسمانی، اجتماعی، اقتصادی و … برای او مهم نیستند و فقط بصورت دیوانه وار به دنبال مصرف مواد می رود. متاسفانه امروزه بر اساس باورهای غلطی که در بین برخی افراد صورت گرفته است، برخی معتقدند که برخی از موا مخدر مانند ماری جوانا باعث اعتیاد و ایجاد وابستگی نمی شود. این باور در بین جوانان و نوجوانان در حال گسترش است، غافل از اینکه ممکن است مصرف برخی از انواع مواد مخدر(مانند ماریجوانا) باعث ایجاد وابستگی شدید فیزیکی نشوند، مصرف این نوع مواد باعث ایجاد وابستگی روانی و میل به مصرف دوباره و همان اعتیاد می شود. در صورت قطع مصرف، فرد دچار اضطراب و سردرگمی می شود و برای مصرف مواد دست به هر اقدامی میزند.
طبیعی است که بسیاری از بیماران علاقه مند به ترک و برگشت به زندگی سلامت و نرمال خود هستند اما ضروری است که ترک اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد، تحت نظر مشاورین روانشناسی و روانپزشکی انجام بگیرد چرا که بسیاری از بیماران در زمان درمان دچار بروز علائم ترک خواهند شد و بروز این علائم، خود میتواند زمینه ساز لغزش و بازگشت به مصرف مجدد مواد باشد به همین دلیل ضروری است که برای ترک به کلینیک ترک اعتیاد مراجعه نمایید.
اولین و مهم ترین قدم در ترک اعتیاد قبول کردن اعتیاد و سعی در درمان آن است.
همچنین جالب است بدانید که پروسه ترک هر یک از مواد مخدر و محرک متفاوت است و باتوجه به پارامترهای مختلف برنامه درمانی شروع می شود. ضروری است که پیش از آن با مخدرها و محرک ها آشنایی پیدا کنید.
اعتیاد به الکل
شاید خیلی افراد تصور کنند که الکل اعتیاد آور نمیباشد ولی الکل محرکی قوی با ایجاد وابستگی جسمانی و روانی است و مستقیما بر روی مغز مصرف کننده تاثیر می گذارد و فعالیت های ذهنی مصرف کننده را کند می کند. مصرف الکل عوارضی همچون سرطان گلو ، هنجره ، مری و دهان و سینه را به همراه دارد.
روش ترک الکل در مراکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
درمان بصورت سم زدایی تدریجی با 14 روز بستری
درصورت وجود علائم، ادامه درمان بصورت سم زدایی تدریجی و بانظر پزشک ممکن است زمان بستری افزایش پیدا کند.
اعتیاد به تریاک
متاسفانه یکی از اشتباهات در زمان ترک اعتیاد به تریاک استفاده از شبه مخدرهایی همچون متادون و ب2 است که در این رابطه باید بدانید استفاده از شبه مخدرها هیچ کمکی به ترک و درمان نخواهند کرد و استفاده از آنها تنها باعث تغییر نوع مخدر مصرفی می شود که متاسفانه این روش اشتباه در بسیاری از مراکز درمانی استفاده می گردد.
برای مثال مصرف کننده تریاک اقدام به ترک اعتیاد با متادون می کنند و متادون را جایگزین تریاک می کند، بعد از مدتی از مصرف ممکن به متادون وابستگی و اعتیاد پیدا می کند و برای کسب سلامتی خود باید مجدد اقدام به ترک متادون کند.
روش ترک تریاک در مراکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
مصرف تریاک بصورت کشیدنی:
دوز مصرفی کمتر از 1.5 گرم درمان بصورت سم زدایی فوق سریع (UROD) بمدت 2 شب و 3 روز بستری
دوز مصرفی بین 1.5 الی 3 گرم درمان بصورت سم زدایی سریع و یک شب بستری اضافه
دوز مصرفی بین 3 الی 5 گرم درمان بصورت سم زدایی سریع و دو شب بستری اضافه
دوز مصرفی بیش از 5 گرم درمان بصورت سم زدایی تدریجی 10 الی 14 روز بستری
مصرف تریاک بصورت خوراکی:
دوز مصرف کمتر از 1.5 گرم درمان بصورت سم زدایی فوق سریع (UROD) بمدت 2 شب و 3 روز بستری
دوز مصرف بین 1.5 الی 2 گرم درمان بصورت سم زدایی سریع و یک شب بستری اضافه
دوز مصرف بین 2 الی 3 گرم درمان بصورت سم زدایی سریع و دو شب بستری اضافه
دور مصرف بیش از 3 گرم درمان بصورت سم زدایی تدریجی 10 الی 14 روز بستری
مصرف شیره تریاک بصورت خوراکی و کشیدنی:
دوز مصرفی کمتر از 1 گرم درمان بصورت سم زدایی فوق سریع (UROD) بمدت 2 شب و 3 روز بستری
دوز مصرفی بین 1.5 الی 2 گرم درمان بصورت سم زدایی سریع و یک شب بستری اضافه
دوز مصرفی بین 2 الی 3 گرم درمان بصورت سم زدایی سریع و دو شب بستری اضافه
دوز مصرفی بیش از 3 گرم درمان بصورت سم زدایی تدریجی 10 الی 14 روز بستری
اعتیاد به هروئین
مصرف هروئین نیز آسیب های جدی به سلامت مصرف کننده وارد می کند که بی خوابی و بی قراری، لرز، گرفتگی و دردعضلانی و تنفس کند بخشی از آنها هستند.
متاسفانه بسیاری از مراکز و افراد برای ترک هروئین از متادون و نگهدارنده ها استفاده می کنند که این روش درمانی اصلا مناسب نمی باشد.
از آنجایی وابستگی و اعتیاد به هروئین هم جسمانی و هم روانی است ضروری است برای درمان به مرکز ترک اعتیاد چندجانبه مراجعه کنید تا علاوه بر درمان جسمانی، با جلسات مشاوره و روان درمانی ترک اعتیاد روانی نیز انجام بگیرد.
روش ترک هروئین در مراکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
دوز مصرفی کمتر از 1.5 گرم درمان بصورت سم زدایی فوق سریع (UROD) بمدت 2 شب و 3 روز بستری
دوز مصرفی بین 1.5 الی 2.5 گرم درمان بصورت سم زدایی سریع و 2 شب بستری اضافه
دوز مصرفی معادل 3 گرم درمان بصورت سم زدایی سریع و 3 شب بستری اضافه
دوز مصرفی بیش از 3 گرم درمان بصورت سم زدایی تدریجی 10 الی 14 روز بستری
اعتیاد به متادون
متادون شبه مخدری صنعتی با قدرت اعتیادآوری بالا میباشد و عملکرد آن همچون مورفین، تأثیر مستقیم بر روی گیرندههای اوپیوئیدی مغز میباشد. متادون در دو فرم قرص و شربت در بازار خرید و فروش میشود که عمده استفاده آن به عنوان نگهدارنده جهت ترک تریاک و ترک هروئین میباشد اما از آنجایی که متادون به خودی خود اعتیادآور میباشد بسیاری اقدام به مصرف مستقیم آن میکنند.
قدرت اعتیادآوری متادون بسیار بیش تر از تریاک و هروئین می باشد به همین جهت طبق آمار تعداد مراجعات اورژانسی اوردوز با متادون آمار قابل توجه و بالایی است.
از آنجایی هر 5 الی 10 میلی گرم متادون معادل بیش از 8گرم تریاک و مشتقات آن و 3 گرم هروئین است درمان و ترک متادون نیز سخت تر است و ترک غیراصولی آن میتواند صدمات جبران ناپذیری به سلامت بیمار وارد کند.
یکی از اصلی ترین مراحل درمان ترک اعتیاد متادون این شبه مخدر قوی شرکت در جلسات مشاوره و روان درمانی است که این جلسات بعد از درمان و ترخیص نیز ادامه پیدا می کند تا علاوه بر جلوگیری از لغزش، ذهن و طرز تفکر بیماران نسبت به زندگی بهبود پیدا کند.
سم زادیی فوق سریع متادون شرایط خاصی دارد و بیماران برای بهره بردن از این روش درمانی باید شرایط سلامتی و عمومی خاصی داشته باشند که پس از انجام مشاوره اولیه در صورت مناسب بودن وضعیت سلامت بیمار برنامه درمانی آن شروع می گردد.
روش ترک متادون در مراکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
دوز مصرفی کمتر از 10 سی سی یا 40 میلی گرم درمان بصورت سم زدایی فوق سریع (UROD) بمدت 2 شب و 3 روز بستری و به ازای هر 5 سی سی مصرف بیشتر یک شب بستری به برنامه درمانی اضافه می شود.
دوز مصرفی بیش از 20 سی سی یا 80 گرم درمان بصورت سم زدایی تدریجی حداقل 10 روز بستری
اعتیاد به ب2
ب2، همانند متادون شبه مخدری بسیار اعتیاد آور است و متاسفانه از آن نیز به عنوان نگهدارنده استفاده می شود اما استفاده از شبه مخدرها کمکی به ترک و درمان و اعتیاد نمی کند بلکه تنها باعث تغییر نوع مخدر مصرفی می شود.
مصرف ب2 یا بوپرنورفین عوارض متعددی همچون یرقان، تهوع، توهم و گیجی را به همراه دارد از سوی دیگر ب2 با بسیاری از داروها تداخل دارد و استفاده از بوپرنورفین در زمان مصرف آنها میتواند باعث مرگ بیمار شود. همچنین مصرف ب2 در زمان بارداری نیز بسیار خطرناک است و عوارض جبران ناپذیری بر سلامت مادر و جنین خواهد داشت.
ترک ب2 نیازمند برنامه درمانی خاص و منظمی است و ترک خودسرانه آن نه تنها به سلامت بیماران کمکی نمی کند بلکه صدمات مختلفی را نیز به آنها وارد می کند.
درمان اعتیاد به بوپرنورفین نیازمند مراقبت های خاصی است و ضروری است در طی درمان مشاورین روانشناسی و روانپزشکی در کنار بیمار حضور داشته باشید.
روش ترک ب 2 در مراکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
مصرف کمتر از یک عدد درمان بصورت سم زدایی فوق سریع (UROD) بمدت 2 شب و 3 روز بستری
مصرف بین 1 الی 2 عدد درمان بصورت سم زدایی سریع با یک شب بستری اضافه
مصرف بین 2 الی 3 عدد درمان بصورت سم زدایی سریع با دو سب بستری اضافه
مصرف بیش از 3 عدد درمان بصورت سم زدایی تدریجی بین 10 الی 14 روز بستری
اعتیاد به کراک
کراک که یکی از فراورده های خطرناک کوکائین می باشد، مخدری بسیار اعتیاد آور است و تاثیر مستقیمی بر روی سیستم عصبی مرکزی دارد و باتحریک سیستم های همچون سیستم گردش خون به سریعتر کارکردن باعث وارد شدن فشار نامتعارف به بدن مصرف کننده می شود.
ضمن اینکه خاصیت زیانبار دیگر کراک مربوط به مصرف کراک با الکل است که میتواند مصرف کنندگان را به کام مرگ بکشاند.
کراک تاثیرات به مراتب شدیدی بر روی روان فرد مصرف کننده باقی میگذارد که در صورت عدم مراجعه به مرکز ترک اعتیاد، فرد مصرف کننده ممکن صدمات مختلفی به خود و سایرین وارد کند.
روش ترک کراک در مراکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
درمان بصورت سم زدایی تدریجی حداقل 14 روز بستری
اعتیاد به ترامادول
ترامادول دارویی اپیوییدی و ضد درد است و با نامهای تجاری پیرالژین، بایومادول، ترامادل، ترامد و ترامال به بازار عرضه می شود، عملکرد ترامادول همانند مورفین است و در مغز به گیرندههای اپیوئیدی متصل و باعث ایجاد تسکین درد میشود اما باید بدانید ترامادول دارویی به شدت اعتیاد آور است و حتی مصرف بیش از حد آن میتواند خطر مرگ به همراه داشته باشد.
همچنین مصرف این دارو در زمان بارداری و شیردهی می تواند عوارض خطرناکی بر سلامت مادر و جنین داشته باشد که متاسفانه سقط جنین یکی از این عوارض می باشد، ترک ترامادول، علاوه بر درمان وابستگی جسمانی نیاز به دریافت خدمات روان درمانی نیز دارد .
همچنین باید توجه داشته باشید، از آنجایی که ترامادول وابستگی شدید روانی و جسمانی در مصرف کننده ایجاد می کند هر گونه ترک و درمان خودسرانه و خارج از دستور پزشک می تواند عوارض جبران ناپذیری بر سلامت بیمار داشته باشد.
روش ترک ترامادول در مراکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
مصرف کمتر از 200 میلی گرم درمان بصورت سم زدایی فوق سریع (UROD) بمدت 2 شب و 3 روز بستری
مصرف بین 200 الی 300 میلی گرم درمان بصورت سم زدایی سریع با یک شب بستری اضافه
مصرف بیش از 300 میلی گرم درمان بصورت سم زدایی تدریجی بین 10 الی 14 روز بستری
اعتیاد به ماری جوانا
به جرات میتوان گفت ماری جوانا محبوب ترین محرک در میان جوانان است که از مشتقات گیاه شاه دانه می باشد.
پس از مصرف، THC موجود در ماری جوانا جذب بافت های چربی بدن می شود و این جذب چربی شدن باعث می شود تا اثرات آن مدت زمان زیادی در بدن باقی بماند. عمده تأثیر و وابستگی ماری جوانا یا گل روانی میباشد اما مصرف این محرک عوارض جسمانی مختلفی نیز از قبیل افزایش ضربان قلب، سرطان ریه و مجاری تنفسی، برونشیت، ذاتالریه و کاهش وزن به همراه دارد .
مصرف ماری جوانا نه تنها باعث اعتیاد فرد می شود بلکه بر تمام ارکان زندگی فرد سایه می انداز و توانایی تجزیه و تحلیل شرایط و موقعیت را از مصرف کننده می گیرد. طبق آمار و بررسی های انجام شده بیش از 80 درصد مصرف کنندگان گل توانایی ادامه تحصیل و حفظ موقعیت شغلی خود را از دست می دهند و دائما مضطرب هستند. و بطور قطعی حالت افسردگی را تجربه می کنند و نسبت به ادامه زندگی بی میل می شوند.
همانطور که گفتیم عمده تاثیرات مخرب ماری جوانا بر روان مصرف کننده است به همین جهت برنامه ترک ماری جوانا باید به صورتی باشد که روان درمانی در آن جایگاه ویژه ای داشته باشد. بنا به دلایل گفته شده ضروری است که ترک ماری جوانا تحت نظر روانپزشک و روانشناس باتجربه و کادر درمان حرفه ای انجام بگیرد .
روش ترک ماری جوانا در مراکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
درمان بصورت سم زدایی تدریجی بین 10 الی 14 روز بستری
درصورت وجود علائم، همچون هذیان گویی و مشکلات اعصاب و روان نیاز به ادامه درمان بصورت سم زدایی تدریجی و ECT با حداقل 20 روز بستری
اعتیاد به حشیش
حشیش یکی دیگر از مشتقات اعتیادآور گیاه شاه دانه می باشد و مصرف آن عوارضی همچون حملات حاد اضطرابی، افت فشار خون، افزایش ضربان قلب، اختلال حواس و گیجی به همراه خواهد داشت. عوارض حشیش در دو نوع کوتاه مدت و بلند هستند، بسیاری بر این باورند که حشیش اعتیادآور نیست اما نکته ای که باید بدانید این است که حشیش به اندازه ای اعتیادآور است که نه تنها بر سلامت افراد بلکه بر تمام زندگی مصرف کننده سایه می اندازد.
مصرف حشیش عملکردهای عصبی و رفتارشناختی مصرف کننده را مختل می کنند و بسیاری از مصرف کنندگان درک خود از موقعیت را از دست می دهند.
حشیش باعث ایجاد وابستگی جسمانی و روانی می شود به همین جهت و همانند ماری جوانا ترک آن نیاز به دریافت خدمات روانشناسی و روانپزشکی دارد .
در طول درمان جلسات مشاوره باعث بهبود افکار بیماران و سلامت روانی آنها شده اما جلسات درمانی بعد از ترک نیز ادامه پیدا می کند چرا که استمرار این جلسات از لغزش و مصرف مجدد بیماران جلوگیری می کند.
روش ترک حشیش در مرکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
درمان بصورت سم زدایی تدریجی بین 10 الی 14 روز بستری
درصورت وجود علائم، همچون هذیان گویی و مشکلات اعصاب و روان نیاز به ادامه درمان بصورت سم زدایی تدریجی و ECT با حداقل 20 روز بستری
اعتیاد به شیشه
شیشه یا کریستال محرکی بسیار قوی با نام علمی آمفتامین است و در آزمایشگاه های زیر زمینی و غیرمجاز تولید و عرضه می شود. مصرف شیشه عوارضی همچون صدمه به اندام هایی همچون شش و ریه، رعشه و نوسانات هیجانی، اضطراب و افسردگی را در پی دارد. اما عوارض مصرف شیشه به همین موارد محدود نمی شود.
اما یکی از عمدهترین صدمات شیشه بر مغز و سیستم عصبی مرکزی مصرف کننده است. باید بدانید که شیشه با صدمه بر گیرندههای دوپامین و سروتونین مصرف کننده را با بیمارهای روانی مختلفی رو به رو میکند و به همین جهت است که روانپریشی در میان مصرف کنندگان شیشه بسیار رایج است.
همانطور که گفتیم شیشه صدمات مختلفی بر مغز وارد میکند و مصرف کنندگان هیچ گاه به تنهایی توانایی ترک شیشه را نخواهند داشت. همچنین در صورت اقدام به ترک غیراصولی صدمات روانی و جسمانی مختلفی به آنها وارد خواهد شد.
ترک شیشه باید در کلینیک ترک اعتیاد، تحت نظر مشاورین و کارشناسان انجام بگیرد تا از بروز صدمات جلوگیری شود و بیمار بتواند سلامتی کامل را بدست آورد.
روش ترک شیشه در مرکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
دوز مصرف 1 میلی گرم (1 صوت) درمان بصورت سم زدایی سریع 10 الی 14 روز بستری
در صورت وجود علائم، درمان بصورت سم زدایی تدریجی و مدت زمان باتوجه به نظر پزشک مشخص می شود.
اعتیاد به کوکائین
کوکائین نیز در دسته محرک ها طبقه بندی می شود و مستقیما بر روی عملکرد مغز تاثیر می گذارد. طبق بررسی ها، بعد از مصرف کوکائین عروق خونی به سرعت منقبض می شود و دمای بدن به شدت کاهش پیدا می کند و این در صورتی است که متابولیسم بدن به شدت افزایش پیدا می کند. در طرف دیگر مصرف کوکائین باعث تنگی عروق می شود و فشار شدیدی را قلب وارد می کند.
اما همانطور که گفتیم کوکائین مستقیما بر روی مغز اثر میگذارد و نقاطی از مغز که مسئول حفظ حافظه، اشتها و هیجان و تعادل را تحت تاثیر قرار می دهد. از آنجایی که کوکائین محرکی قوی است و تاثیرات شدیدی بر روی مغز می گذارد عملا امکان ترک خودسرانه آن وجو ندارد و بهترین روش درمان آن ترک کوکائین به صورت بستری است.
روش ترک کوکائین در مراکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
درمان بصورت سم زدایی تدریجی بین 7 الی 10 روز بستری
درصورت وجود علائم، با توجه به نظر پزشک معالج ادامه درمان بصورت سم زدایی تدریجی و مدت زمان بستری طولانی تر
اعتیاد به اکستازی
اکستازی یا اکس نیز یک ماده ی محرک است و بصورت شیمیایی ساخته می شود. و در اشکال مختلف با شکل های گوناگون ساخته می شود. مصرف اکستازی تنش عضلانی، تیرگی دید، تعریق و رعشه و بی قراری را به همراه دارد.
عمده تاثیر اکستازی بر روی مغز می باشد به همین جهت بسیاری از مصرف کنندگان دچار مشکلاتی همچون: پارانویا، توهمات دیداری و شنوایی، افسردگی و حملات عصبی می شوند.
به همین منظور ترک اکستازی نیز نیاز به خدمات روان درمانی، تحت نظر مشاورین روانپزشکی و روانشناسی دارد.
روش ترک اکستازی در مراکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
درمان بصورت سم زدایی تدریجی با 7 روز بستری
درصورت وجود علائم، ادامه درمان بصورت سم زدایی تدریجی و با نظر پزشک ممکن است زمان بستری افزایش پیدا کند.
اعتیاد به بنزودیازپین
بنزودیازپین دسته ای از داروهای آرامبخش هستند که زولپیدوم، لورازپام و کلونازپام در این دسته قرار میگیرند. مصرف خارج از دستور پزشک این داروهای آرامبخش عوارض بسیار شدیدی بر روی مصرف کننده دارد که اکثر این عوارض روانی هستند و برای ترک آنها نیاز شدیدی بر مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد می باشد.
روش ترک بنزودیازپین در مراکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
درمان بصورت سم زدایی تدریجی با 7 الی 10 روز بستری
درصورت وجود علائم، ادامه درمان بصورت سم زدایی تدریجی و بانظر پزشک ممکن است زمان بستری افزایش پیدا کند.
اعتیاد به ماشروم
ماشروم یا مجیک ماشروم، یک ماده محرک با قدرت اعتیاد آوری بسیار بالا است و با تاثیر مستقیم بر مغز مصرف کننده باعث ایجاد وابستگی روانی و جسمانی در مصرف کننده می شود که سوء مصرف آن عوارض متعددی همچون گیجی، پارانویا و رفتارهای عجیب را برای مصرف کننده به همراه دارد.
از دیگر عوارض سوء مصرف این محرک می توانیم به اختلالات درک، توهم و مشکلات تمرکز اشاره نماییم.
اما از آنجایی که وابستگی به ماشروم، روانی و جسمانی می باشد، ترک ماشروم نیازمند دریافت خدمات روان درمانی در کنار درمان جسمانی می باشد که تحت نظر مجرب ترین روانپزشک متخصص ترک اعتیاد و تیم روانشناسی انجام می گیرد و به بیماران این امکان را می دهد تا علاوه بر درمان جسمانی به روان درمانی خود نیز بپردازند.
روش ترک ماشروم در مراکز ترک اعتیاد و مدت زمان سم زدایی
درمان بصورت سم زدایی تدریجی با 14 روز بستری
درصورت وجود علائم، ادامه درمان بصورت سم زدایی تدریجی و بانظر پزشک ممکن است زمان بستری افزایش پیدا کند.
لیست کمپ های ترک اعتیاد تهران
نام کلینیک | آدرس | تلفن (021) |
مرکز مهر | تهران ، جاده ملارد ، نرسیده به فردیس ، نبش خیابان پیک ، برج پیک ، طبقه 3 ، واحد 6 ، کلینیک ترک اعتیاد مهر | – |
مرکز آفرینش | خیابان شهید بهشتی ، بین پمپ بنزین حصارک و نمایندگی ایران خودرو ، ساختمان آفرینش – طبقه فوقانی پاساژ بازار یدک ، پلاک 177 ، مرکز درمان و باز توانی اعتیاد آفرینش | ۳۴۵۵۳۶۸۹ |
مرکز کنگرس ۶۰ (شعبه افسریه) | بلوار ابوذر بالاتر از چهار راه زمزم پلاک 413 | ۳۳۶۶۱۲۱۷ |
مرکز مهراد | تهران فلکه دوم تهرانپارس ابتدای فرجام پلاک ۲۵ ساختمان پزشکان اشراق طبقه سوم واحد ۹ متادون کلینیک مهرداد | ۷۷۲۹ ۸۵۵۰ |
مرکز دماوند | تهران ، کمالشهر ، میدان شهید بهشتی ، ساختمان تجاری اداری البرز ، طبقه 3 ، واحد 7 ، کلینیک درمان سو مصرف مواد دماوند | – |
مرکز خانه سپید | محمد شهر ، بعد از میدان شهدای جعفر آباد ، جنب تالار ارم ، خیابان شمس ، مرکز درمان بستری اعتیاد خانه سپید | – |
مرکز جهان آرا | تهران ، سه راه گوهردشت ( سه راه رجایی شهر ) ، میثم 5 ، پلاک 3 ، کلینیک ترک اعتیاد شهید جهان آرا | – |
کمپ ترک اعتیاد حیات نو | تهران، شهران، بالاتر از نیروگاه برق، نرسیده به انبار نفت، خیابان لورکان، پلاک 21 | 44341651 |
کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه | تهران – نیاوران، فیضیه، جنب پارک جمشیدیه، پلاک ۶۸ | ۲۶۱۲۲۴۴۶ |
کمپ ترک اعتیاد فرمانیه (آوای میعاد رهایی) | پاسداران، میدان نوبنیاد، کوچه کوهستان پنجم، پلاک 1 | 09106886964 |
کمپ ترک اعتیاد سپاه | اتوبان امام رضا (جاده خاوران ) | – |
کمپ ترک اعتیاد وردیج | تهران – بزرگراه شهید خرازی – خروجی شهید اردستانی – کیلومتر 4 جاده روستای وردیج | 44970193 |
موسسه کاهش آسیب پیروان همت | تهران، شهرزیبا، ابتدای بلوارتعاون، خ مرادی ،خ جاوید ، کوچه طاهری پلاک ۱۸ | 44155938 |
کمپ ترک اعتیاد دی | خیابان میرداماد ، نفت شمالی، نبش کوچه سوم ، پلاک 38 | 75354 |
مجموعه کمپتو | تهران، وردآورد، انتهای امام حسین (غرب)، خیابان عادلی جنوبی، درب دوم سمت چپ | 09127057850 |
مرکز ترک اعتیاد کوهیار | خیابان شریعتی بالاتر از پل صدر خیابان داد پلاک 19 | ۲۲۶۷۱۳۶۷ |
درمان اعتیاد فردوس | تهران، حکمت، بلوار کاوه، خیابان اندرزگو -5 | ۲۶۶۰۰۱۲۴۵ |
مرکزدرمان وترک اعتیادطرحی دگر | قیطریه شمالی ، انتهای سلیمانی شرقی ، خیابان چیذر ، میدان ندا، جنب بانک صادرات ، مجتمع پزشکان زر ، طبقه۴، واحد ۱۶، پلاک ۳۴ | ۲۲۲۰۱۶۳۱ |
مرکزترک اعتیاد شرق آفتاب | کامرانیه شمالی خیابان بهمن پور بن بست غلامی پلاک ١ | ۲۲۶۹۱۳۲۶ |
مرکزترک اعتیاد بابک | تهران، خیابان کمیل، پلاک ۵۴٨ | ۵۵۷۰ ۴۷۵۵ |
کمپ ترک اعتیاد داریوش اقبالی | تهران، خیابان اسدآبادی | 88552626 |
مرکز درمان سوء مصرف مواد سوته دلان | پاسداران ، میدان هروی ، برج هروی ، ورودی A ، طبقه 3 ، واحد 302 | 22944225 |
مرکز درمان اعتیاد دکتر دانشمند | تجریش – میدان قدس – خیابان دربند – پ 49 – واحد 5 | 22716955 |
کمپ ترک اعتیاد بانوان خانه دوست یاران | شادآباد ، خ 17 شهریور ، خ سفیدی پور ، کوچه شایان دوم | 09351755288 |
کمپ ترک اعتیاد کنگره 60 | تهران خیابان جنت آباد شمالی ، بالاتر از نیایش ، نبش کوچه بهارستان دوازدهم ، پلاک ۳۱۱ | 44820203 |
کمپهای ترک اعتیاد تهرانپارس
نام کلینیک | آدرس | شماره تلفن (021) |
کمپ سلامت راهیان بهشت | تهرانپارس محدوده پارک پلیس | 09126549095 |
درمان اعتیاد اشیانه سبز | تهرانپارس خیابان 196شرقی بعد از میدان پروین ساختمان پزشکان اروین | ۷۷۱۲۳۴۹۵ |
مرکز درمان سوء مصرف مواد دکتر علی مهدوی | تهرانپارس ، خیابان 196 شرقی ، تقاتع 135 ، جنب صندوق عسگریه ، پلاک124 ، طبقه دوم | ۷۷۷۸۰۹۵۰ |
ترک اعتیاد شقایق | تهرانپارس ، خیابان 196 شرقی ، نبش خیابان 135 ، پلاک 124 ، بالای بانک عسکریه ، طبقه اول | ۷۷۷۸۸۶۳۲ |
مرکز سوء مصرف ایساتیس | تهرانپارس، ابتدای خیابان وفادار، پلاک 1116، طبقه 5، واحد 8 | ۷۷۳۶۷۴۰۶ |
مرکز ترک اعتیاد حیات برتر | تهرانپارس، میدان شاهد، خیایان 196 شرقی، نبش 135، پلاک 124، طبقه سوم، واحد 5 | ۷۷۱۲۰۰۷۸ |
ترک اعتیاد روزگار | تهرانپارس میدان پروین.196 شرقی پ 158 ط 2 | ۷۷۹۶۲۱۰۹ |
ترک اعتیاد مسیر سلامتی | تهرانپارس.میدان پروین. پلاک 3 | ۷۷۷۴۶۲۴۶ |
کلینیک ترک اعتیاد موج سپید | تهرانپارس، میدان پروین، ضلع جنوب غربی | ۷۷۸۷۱۶۶۳ |
ترک اعتیاد ندای آرامش | تهرانپارس استخر شمالی بین 224 و 226 پلاک 9 | ۷۷۱۲۵۴۵۷ |
ترک اعتیاد روح افزا | تهرانپارس ، فلکه چهارم تهرانپارس ، وفادار شرقی ، به سمت چهارراه استخر ، پلاک1082 ، طبقه سوم | ۷۷۳۸۸۶۸۳ |
مرکز درمان سوء مصرف مواد خورشید شب | تهرانپارس، خیابان وفادار شرقی، به سمت استخر، بعد از خیابان مظفری | ۷۷۳۷۲۱۶۰ |
مرکز درمان سوء مصرف سلامتی سبز | تهرانپارس ، فلکه چهارم تهرانپارس ، خیابان وفادار شرقی ، نبش خیابان مظفری ، پلاک 1 ، طبقه 4 | ۷۷۰۶۷۷۱۰ |
ترک اعتیاد نوید آرامش | تهرانپارس خیابان حجربن عدی، 210غربی، کوچه بابامحمدی | ۷۷۰۸۱۴۶۹ |